Recensies

Reguliere Yoga lessen

Ha. uit Reusel

Ik kijk elke week weer uit naar de yogalessen van Marleen. Even een uurtje voor mezelf. De ene keer hebben we een fysiek pittige les, de andere keer eentje om je hoofd leeg te maken. Marleen weet hierin de perfecte balans te vinden.

He. uit Reusel

“Yoga is mijn medicijn”

I. Uit Bladel

De yoga bij Marleen is echt mijn uitje in de week, even ruim een uur helemaal voor mij. Ze heeft een fijne stem en een heldere uitleg waardoor je de oefeningen goed kunt uitvoeren. En nog belangrijker ze blijft je eraan herinneren dat je goed moet luisteren naar je eigen lichaam en je grenzen. Er is veel afwisselingen in de lessen en er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling, wat voor mij zeer aangenaam is.

Zwangerschapsyoga

Cursist I.

Ik heb echt genoten van de fijne lessen zwangerschapsyoga. Even een moment van ontspanning samen met mijn kindje. Door de oefeningen had ik minder klachten na de les en kon ik met vertrouwen de bevalling in gaan. Door op een goede manier te ademen, heb ik twee hele goede bevallingen gehad.

Cursist E.

Bij een volgende zwangerschap zou ik zeker terug komen. De lessen hebben me heel erg geholpen om tijdens mijn bevalling de focus op de ontspanning te houden. Ook de verschillende houdingen die ik heb geleerd hebben me veel houvast gegeven. Marleen geeft niet alleen heel fijn les maar ook heel fijne informatie waar ik veel aan heb gehad.

Cursist M.

Een echte aanrader! Mede door Marleen die met name de focus legt op de ademhaling, heb ik een fantastische bevalling gehad. Ik gun elke vrouw deze tools zodat je vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. Marleen geeft de lessen op een fijne rustige manier.

Cursist Sa.

De lessen zwangerschapsyoga heb ik als heel fijn ervaren. Een rustmoment tijdens de zwangerschap, even volledige tijd voor mezelf en de kleine in alle rust en ontspanning. De lessen waren afwisselend en goed aan te passen op mijn eigen mogelijkheden. In een fijne ruimte met een ontspannen sfeer, goede uitleg en een fijne stem. Met name de focus op mijn eigen lichaam en ademhaling hebben mij tijdens de bevalling enorm geholpen.