Over mij

Leuk dat je hier bent! Ik ben Marleen Lavrijsen uit Reusel. Vroeger rende ik mezelf regelmatig voorbij en nam ik niet genoeg rust. Ik luisterde niet naar mijn lichaam, terwijl het mij duidelijke signalen gaf dat ik teveel hooi op mijn vork nam. Yoga en meditatie helpen mij nu om wel te luisteren naar mijn lijf. Misschien kan het jou ook helpen.

Ik merk beter op hoe ik me voel en ga minder snel over mijn grenzen heen. Yoga bracht mij meer respect, liefde voor mezelf en voor mijn lichaam. Dat betekent niet dat ik altijd zen en relaxed ben, maar ik heb nu wel handvatten om beter naar mijn lichaam te luisteren. Zo kan ik ingrijpen als ik niet lekker in mijn vel zit of ik onrustig ben.

Mijn yoga-reis startte met een wekelijkse les in Nederland. Al snel zocht ik verdieping. Die vond ik door een intensieve yogaopleiding in India. Daarna wist ik dat ik mijn passie voor yoga wilde delen en ben ik een yogaopleiding bij Yogacentrum Tilburg gaan volgen.

Het lesgeven doe ik nu met veel plezier. Ondertussen sta ik niet stil en blijf ik leren door opleidingen, cursussen, boeken die ik lees en ook het internet biedt een onophoudelijke bron van inspiratie.