Recensies

Zwangerschapsyoga

Cursist M. – oktober 2019 Een echte aanrader! Mede door Marleen die met name de focus legt op de ademhaling, heb ik een fantastische bevalling gehad. Ik gun elke vrouw deze tools zodat je vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. Marleen geeft de lessen op een fijne rustige manier.

Cursist S. – november 2019 De oefeningen hebben me enorm geholpen om tijdens de bevalling zo goed mogelijk te ontspannen. Tijdens de lessen kon ik heel erg genieten van het contact maken met mijn kindje en het even met niets anders bezig zijn.

Cursist Sa. – november 2019 De lessen zwangerschapsyoga heb ik als heel fijn ervaren. Een rustmoment tijdens de zwangerschap, even volledige tijd voor mezelf en de kleine in alle rust en ontspanning. De lessen waren afwisselend en goed aan te passen op mijn eigen mogelijkheden. In een fijne ruimte met een ontspannen sfeer, goede uitleg en een fijne stem. Met name de focus op mijn eigen lichaam en ademhaling hebben mij tijdens de bevalling enorm geholpen.

Reguliere Yoga lessen

Ha. uit Reusel Ik kijk elke week weer uit naar de yogalessen van Marleen. Even een uurtje voor mezelf. De ene keer hebben we een fysiek pittige les, de andere keer eentje om je hoofd leeg te maken. Marleen weet hierin de perfecte balans te vinden.

He. uit Reusel “Yoga is mijn medicijn”

I. Uit Bladel De yoga bij Marleen is echt mijn uitje in de week, even ruim een uur helemaal voor mij. Ze heeft een fijne stem en een heldere uitleg waardoor je de oefeningen goed kunt uitvoeren. En nog belangrijker ze blijft je eraan herinneren dat je goed moet luisteren naar je eigen lichaam en je grenzen. Er is veel afwisselingen in de lessen en er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling, wat voor mij zeer aangenaam is.